EF Education First blev etableret i 1965 og er vokset til verdens førende internationale uddannelsesorganisation, der har hjulpet over 15 millioner studerende til at lære et nyt sprog og udvilke deres interkulturelle kompetencer gennem uddannelse i udlandet på EFs egne internationale sprogskoler.

EFs mission er at "åbne døren til verden gennem uddannelse", og det sker gennem et netværk af 400 sprogskoler og kontorer verden over. EF specialiserer sig i sprogkurser, akademiske eksamener, udannelsesrejser og kulturelle udvekslingsprogrammer som eksempelvis High School ophold.

EF var den officielle sprogleverandør til de Olympiske Vinterlege i Sochi 2014 og samarbejdede endvidere med Ola Turista for at hjælpe med at forberede Brasilien til World Cup verdensmesterskaberne i 2014. Derudover er EF ligeledes valgt som officiel leverandør af sprogtræning til de mange officielle og frivillige repræsentanter, der skal afvikle de Olympiske Lege i Rio i 2016.

I 2014 offentliggjorde EF deres seneste udgave af den banebrydende rapport EPI (English Proficiency Index), der måler befolkningers engelske niveau i lande over hele verden (www.ef-danmark.dk/epi/). For mere information om partnerskabet og EFs mange forskellige produkter besøg www.ef-danmark.dk/